Известие

Collapse
No announcement yet.

Водачи за регулиране на фаровете при 145/6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Водачи за регулиране на фаровете при 145/6

Колеги пускам темата тук за да я видят повече хора,намерих кой да ми направи прословутите водачи за реглаж на фаровете при 145/6.Проблема ми е,че ми трябва един здрав за модел,а имам само изпочупени.Ако някой му се намира здрав,без липсващи парчета да казва,ще му го платя.Момчето което ще ги прави иска първо да види самия водач и тогава каза,че ще даде цена.Благодаря предварително.
    Alfa Romeo 146 1.9JTD
    VW Transporter Т3 1.6TD

Утре след обяд трябва да съм из гаража обади ми се да проверя дали са там. Трябва да имам 2 здрави ще ти ги подаря. 0897817791
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Аз си ги правя от метал. Стват безотказни и вечни.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
        Утре след обяд трябва да съм из гаража обади ми се да проверя дали са там. Трябва да имам 2 здрави ще ти ги подаря. 0897817791
        Добре колега,благодаря!

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
        Аз си ги правя от метал. Стват безотказни и вечни.
        В момента и на мойга кола ся от метал като на колегата Феникс,но имам проблем с регулировката и затова смятам да си правя други.
        Alfa Romeo 146 1.9JTD
        VW Transporter Т3 1.6TD

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin` Покажи съобщение
          Добре колега,благодаря!

В момента и на мойга кола ся от метал като на колегата Феникс,но имам проблем с регулировката и затова смятам да си правя други.

Не знам какви са на колегата Феникс, но аз сам си ги правя, стават тотално копие на оригиналните, но от ламарина. И няма никакъв проблем с регулирането.

Comment

Не знам какви са на колегата Феникс, но аз сам си ги правя, стават тотално копие на оригиналните, но от ламарина. И няма никакъв проблем с регулирането.
            Колега колко пари взимаш да направиш един комплект.

Comment

Първоначално публикувано от Rado1981 Покажи съобщение
              Колега колко пари взимаш да направиш един комплект.
              Не съм мислил за пари, досега все на приятели баз пари ги правех. Но за по-малко от 10 лв. за бр. не бих се хванал да ги правя ако е за продан. Че е доста занимавка.

Comment

Не съм мислил за пари, досега все на приятели баз пари ги правех. Но за по-малко от 10 лв. за бр. не бих се хванал да ги правя ако е за продан. Че е доста занимавка.
                Ми освен ако ти се занимава да хванеш да направиш 2 бр.Мерси предварително.

Comment

И аз съм подред в списъка!

Comment

Ами ще измисля нещо, трябва малко време свободно да намеря само.

Comment

Пич и аз се нареждам на опашката за водачи и да ме светнете как се монтират (ако може снимков материал)?
                      Поздрави.
                      Kawasaki z1000 '04
                      AlfaRomeo 145 QV '96

Comment

E, направих водачи. Изглеждат така:
                        Attached Files

Comment

По принцип никак не изглеждат естетично, но напълно заместват пластмасовите и вършат работа.
                          Да доуточня, че въпросните са само за оригинални фарове Hella, за Depo например не стават, защото Depo е с по-малка ябълка към щипката за рефлектора. Оригиналните са на 10 мм глава, а Depo са със 8 мм глава.

Comment

Купувам ги, естетиката не ме интересува, само да са здрави и да работят!

Comment

Колега и аз бих
                              искал да купя ако ти се занимава да правиш драсни на лична оферта за комплект
                              алфа 145 1.4ts 16V (103hp) 98г.

Comment

Working...
                              X